Domo Vs. Angry Bird -.-


heyyyy . bagi salam tuh tak wajib kan ? hehe . cume menjawab salam wajib . hee (:
niyy mau cite tentang fikiran zaman sekarang . naik menyampah tahu takk ? grrrr ><
tadi bukak fb per-1 , tgk tgk kawan kawan den buat stats ckp cam niyy ,
' ape best ye DOMO tuh ? ' , ' mcm ...... je ' .
aku pun tak tahu la ape yg dimaksudkan . tpi mcm tahu . arghh! pape jela kann ?
then die kate angry bird lagi comell , mcm telur ayam . errr , aku pun suke same binatang tuh . comell !
tpi , kalau kau dah tak suke , takyah la suke . pehal nak heboh heboh ? dpt upah mcm perhimpuanan bersih tu ke ? heh ?????  kt sekolah gedik semacam . pikir baguss arh ?
persoalannye . ' KENAPA KENE HEBOHKAN DEKAT ORG YG KITE TAKSUKE SESUATU BENDE TUH ? '
bole jawabb ????

Enjoying your reading. And thanks for read it

Hola Dude :)


hoii minah . oopppsss , assalamualaikum minah . *untuk org tuh je .
bukan la aku nak emo an sbb kau lupe janji . cume sakit hati ngn kau . sbb ? aku pun taktahu derr .
kau pikir kau baguss ke ? nak ber'speaking' ngn aku pun agak agak la weyhh !
aku belajar BI mcm kau jugak . aku lepas UPSR mcm kau gak . 
aku tahu la kan aku tak sempurne mcm kau walaupun mmg takde org yg sempurne dlm dunia niy .
kau mati ke aku ckp kt stats aku , papa aku belikn beg bru ? jelez ?
untuk ape braderr ? kau pun bule beli la weyhh . 
aku hanye mampu tersenyum bce ayt ayt kau yg pikir baguss tuhh . sangat hebadd ! tabik spring ngn kau .
hahahaha . cume aku ttp dgn bahase kite . nak ber'speaking' ade tempatnye .
bukan nak menunjuk ngn org yg kite pandai ber'speaking' weyhh . bukan sume org suke .
tuh yang papa aku selalu pesan la . ayah kau ? aku taktahu la kann ? huhuhu .
kalau setakat kt fb nak ber'speaking' , baikk blaaa laaa ! aku menyampah sebenarnye !
tapi orang selalu ckp , 'WALL AKU HAK AKU' . so , aku takleh wat pape .
nak tegur , takut terasa . manusia skrg cepat terasa . aku pun same je . huhu . kau tak ? ape aku kesah .
tpi serius aku bende ngn sikap kau yg 
: pentingkan diri sendiri .
: tunjuk belagak .
: pikir baguss .
: gedik mcm akuu .
: nak ber'speaking' tak tentu pasall .
ade lgi 1 tauu , tpi aku taktahu nak ckp mcm mne . huhu

p/s : heyy , awak jangan terasa , silap bukan kau . BOOOO ~

Enjoying your reading. And thanks for read it

Happy Becoming Birthday :')


hm , Happy Becoming Birthday Hanna .
haha . lame lagi kot . errrr =='
semalam gi jalan2 cari mkn ngn mama n papa . duduk je dlm kete , boring gile .
then , tetibe terpikir , " mcm mne birthday celebration aku tahun niy erk ? "
kalau dulu je mkn kt ikan bakar je . then , second day , kene baling tepung dgn akk nye kwn .
sabo je laaa . benci tepung tau ? kalau aku kenekan org , aku tak benci sama itu tepung . haha .
pas tuh , pasal hadiah . "aku dpt IPad ke erk" ?
hehe . takde bende lain kann ? bia laa . abg dh ade BB la , IPhone la .
jelez tauu : dah la phone aku bermasalah . laptop nak dpt pgg pun susah .
yang kt fb ? mesti penat tgn menaip "thanks" n whatever .
jelez tgk org nye wall ramai wish . hahahahahhahah .
k dahh , tataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;')

Enjoying your reading. And thanks for read it


teacher , forgive us .
we need u in our life :'(

Enjoying your reading. And thanks for read it

hmm :)


saye taknak kacau orang . tpi tak perlu emo ? saye tak suke .
kalau tak nak saye ganggu , cakap ! 
bia saye sorang sorang . dalam hidup , saye kene lalui dengan air mate jatuh .
org yg bole buat saye senyum my sis , n kwn2 kt skola . *sometimes
kadang kadang takde punn . hmm . mmg kene lalui sampai mati ke ?
buat entry niy pun menangis . CENGENG ! :'(

when someone that holds a place close to your heart screws you over .
you're scarred for life . it doesn't matter how many times they apologize to you or how 
many times you forgive them , that memory sticks with you forever . even if they earn your
trust again , you will always hold yourself back on giving them your all because now you 
know how much pain they are capable of causing you .

Enjoying your reading. And thanks for read it

Motif ?


Hoii budak form 2 , kau dah form 2 fahamm ?
buat cara matang tak bole ke ? buakn bermakne aku ckp aku niy dah matang sangat .
sometime kt skola aku mcm budak budak jugak . tpi jgn gile glamor bule ?
glamor tak bawak sampai MATI weyhhh ! kau nak hot bagai kt fb .
wekkk , perah santan je lebih tau tak ?
mmg la rmi knl kau , tpi kau tak pikir ke bkn sume org suke ngn kau bile kau buat statement cam tuh .
errr . aku salah sorang yg meluat tau takk ? nak popular bagai . eeeuuwww !
aku jelez ? SAMPAI MATI PON TAK WEYHH !
yang bce entry niy , kau tau ke spe ?
baik tak yah tuduh la , nnt kau yang ............ .
jangan la terase ye . sekali bukan kau . BOOOO ~~~

p/s : glamor artis lain tau . niyy kau BUKAN ARTIS woooo . artis pon tak gile glamor mcm kau ! 


Enjoying your reading. And thanks for read it

Hw dah panggil Hanna Hananie :(


brrr . hw dah panggil la weyh .
tpi folio dah panggil , haha .
folio saye akn buat kat skola sbb leh tiru org . senang keje wokk .
cikgu tak puas ati ? janji buat kan ? BOOO ~
haha . jahat kau minah !
esok puasa lagi . tabah kan hati sbb blek skola tido ! haha .
memang sangat terbaikk . kau bole ? tak kann . hahahaahha . belagak je lebih .
kau mati ? tak kannn ! hahahah .
dah baii . muahh . assalam :)

p/s : ari tido lame gile baii . kau ? hahahaha . :)

Enjoying your reading. And thanks for read it

Faham ?


Dude , kau tahu kan aku benci orang yg baik depan tpi kt blkg cam taik ?
n aku rse , byk kali ade mention weyhhh . errrr . sakit ati tau tak ?
kwn2 aku sume tak mcm kau ! 
even , ape yg dieorg ckp tuh menyakitkn ati , merajuk pun taklame . nnt mcm biase .
tpi sekurang kurangnnye dieorang jujur . yela , dieorg faham aku -.-
pleasee laaa !!

Enjoying your reading. And thanks for read it

Hate youu !! -.-


im not in mood -.-

Enjoying your reading. And thanks for read it

Lalalala ~


Enjoying your reading. And thanks for read it

Title :)

curi gambar kt blog sha . hehe . jangan marahh!

heyhey . awak awak , kenapa awak dah berubah ? saye dh penat tau jge ati org .
saye dh penat tau clash n back clash n back .
bukan la saye ckp akk nak clash ngn hanna , tpi nmpok gayo mcm gituhh .
takpayah la nak larikan diri bagaii . taknak jumpe ckp taknak jumpe .
sbb ? bgitau la iza tuh hah even die bkn adik akk . tpi akk percye kt die rite ? ye , die kwn sye .
dri tadika kak oiiiiii . i know her than youuu !
akk dh nk abis sekolah , pikir la sendiri . akk ade otak . akk hidup lgi lame dri hanna .
akk ade byk pengalaman dripde hanna . so , think . don't be childish !

p/s : kalau nak minx clash , malass nak ade connection ngn spespe lgi ! :)

Enjoying your reading. And thanks for read it

Papa !! :'(

nak yg niyyyyyyy :'(

cool je kan ? hmmm .

papa , niy okay jugak . tpi nak yg ats tuh jugak . hmm :(

no komen :(

okay tuh je . yg lain saye tak berminat . hehe . 
papa . papa tau tak hanna nak menangis tgk rmi budak kt skola pakai g-shock yg tersenarai ni ?
hm . sangat sangat jelez tauuu .
mne tak ye , rango sendiri pakai . grrrrr =='
papa , tulunnn laaa . hanna nak sangattt . nak nangiss dah niy .
nak kurung dalam bilik 40 saat 40 minit 40 jam 40 hari 40 minggu 40 tahun *okay tipu . huhu .
ape kau kesahh kann ? hmm .
papa , hanna merayu gile gile kucing ni pa walaupun takut kucing .
uwaaaaaaaaaaaaaaaaa :'(




Enjoying your reading. And thanks for read it

Childish'


Budak , aku menyampah la perangai kau .
bile susah cari aku .
bile boring cri aku . 
bile senang , aku mcm tak hidup tau tak ? lame lame jadi fedup !
perangai dah la mcm taik !
errrr , tak menghargai lak tuhh . tak pew tak pew .
malass aku nak layan kau lagi .
#dedicate :)

Enjoying your reading. And thanks for read it

Wanna To Cry :'(


wahai Kawan yang saye sanjungi ,
awak faham tak maksud BAHAGIE ?
bole tak kalau saye nak bahagie walaupun 1 hari .
saye nakk sangatt !
awak tau tak saye menyesal ade fb sbb awak ?
awak tau tak saye menyesal kenal dengan awak ?
awak tau tak saye menyesal bukak fb awak ?
awak tau tak saye sangat sangat menyesal apa apa yang kita pernah buat !
SANGAT SANGAT MENYESAL !
awak tau tak yang saye tak suke kawan yang buat baik kat depan , kat blkg cam taik ?
tapi , saye rase , sume orang tak nak kawan mcm tuh ?
bole tak saye nak merase dapat kawan baik ?
awak tau tak saye dah kecewa kat sekolah , niy plak kat fb .
errrr , arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !
dahh laaaa . maybe saye ttp akn layan awak tpi hati tak ikhlas .
dahh gi mampussss !!! :'(

p/s : aku gedik ? kau nak mati ke ? jangan perasan kn dri kau weyh , silap bukan kau .
maluuuu !! :)

Enjoying your reading. And thanks for read it

Jangan Macam Gituhh :)


wekkk !
aku tau kau jelez ade rango mcm die .
aku tau kau jelez aku bwk CANON aku .
aku tau kau jelez admire kau rpt ngn aku .
aku tau kau jelez cikgu kasi aku free 1 shawl .
AAK ?????
harap kau tak dendam ngn aku ?
ooppsss , aku takut okayyyyy !!
baik jgn , nnt admire kau lgi marahhhhhh . hahahahaahhaah .
nnt aku snap gmbr kau esok ye bangla ?
kalo aku snap gmbr kau ngn 'admire' kau tuh , aku harap CANON aku tak rosak .
hahahaha . sowyyyyyyy ;p
skrg blog aku bermslh lak sbb cite psl kau .
kbhaii :D

Enjoying your reading. And thanks for read it

BFF ?


Bad Freind Forever .
tak pernah dpt rase seronok dengan Best Friend Forever .
huhuhu . bile erkk ?

Enjoying your reading. And thanks for read it

Kau kesah ke? -,-


im not felling well . huhuhu .
hate it !
not going to sch too . huhu .
mc ? takdeee !
kbhaii :(

Enjoying your reading. And thanks for read it

Helpp mee !! :(


arghhhhhhhhhhhhhhhhhh !
tension la ngan sekolah ! dengan cikgu yang suke pakse buat tuh buat niy .
then , puasa lagi *ye , tuh bukan alasan .
ari rabu ade persatuan lagi . menyampah tau takk ? same ngn rango lak tuh .
arghhh , takk sukee !!! -,-
dengan kene jumpe kawan yang selalu sakitkan hati orang *walaupon geng aku .
pleasee mama !! Hanna nak cuti sehari jee . dah la cikgu kt situ , masuk kls terus bljr .
ce rileks rileks duluu . uwaaaaaaaaaaaaa :'(

Enjoying your reading. And thanks for read it

Pleaseee ! =='


eyy , pleasee weyhh ! dah nak bulan puasa niyyyy .
leh tak kalau seminggu buat aku bahagie .
hanye geng aku je bole buat aku ketawa + senyum .
kenapaa ????
kat umah , nothing things make me happy .
bile on9 ? lagi laaaaaa ~ huhuhuhu .
Pleaseeee , jelez tau tak bile tengok orang kat luar ketawa ketawa .
for youu , Tolong Jangan Hantar Letter lagii !
saje je kan nak suro aku clash ngn rango aku ? hidup kau mati ke aku ngn die ?
dulu bagai nak rak mintak clash , konon ade adek baru yang lebih bagus dari aku .
sebab kau , kawan2 aku kene marahh tauu . tension laa weyhh !
8.8.2011 ni nak exam lagii . haishhhhhh , pleasee arhh ! :'(

Enjoying your reading. And thanks for read it

Sabah oo Sabah ~

heyy , heyy . nak cerita peristiwa kt sekolah ari niy .
tanggal pada 18 jualai 2011 , sekolah menengah kebangsaan blaa blaa 
telah dpt kunjungn drpde org dri KUDAT,SABAH . 
sekolah sye suume bunga , tpi ade bbrp kumbang la . haha . gatall -,-
jgn harap aku nak suke ngn dorang laa . dah la mcm pelakon juvana tuh , si botak .
haha . faham faham je la ?
yang bunga bunga dri sabah tuh , ade suke sorang je . die cantikk ^^
pagi2 datang sekolah , duduk ngn syiro . huhu =='
si iera ngn hani gi kms sklh , haha . siannn -,-
gedikk kann ? bukan nye budak2 sabah tuh nak dtg kls aku . saba saba =.=
waktu iera ngn hani kms kls , kak pengawas suro aku ngn syiro gi tolong . k aku laynn -,-
baru naik , akk pengawas lagi sorang lak suro turun , budak2 sabah tuh dah sampai .
k saba saba saba saba saba saba !!!! -,-
tunggu tunggu dan tunggu ~
pn lela ngn pengetua sekolah sabah sume tuh turun .
then nyanyi , ikrar , bgi ucapan , tepuk tgn . sekolah korang mcm tuh jugx kn kalo perhimpunn ? -.-
pengatua die ckp , dieorg nye sekolah bru 5/6 thn . 
sekolah dieorg ats bukit , mcm kolej n pernh ade gerhana kat sne .
k tak kesahh ?
pn lela un mmbangge kn blek psl sklh kiteorg dengan band .
yela . bak kate kak pieka , band kan orang TERHORMAT kat sekolah tuh -,-
dah bangge bangge mesti kene tepuk tangann . budak kls sblh mulut sgtt baikk -,-
mse nye untuk budak budak sabah tuh buat persembahan k ?
hmmm . persembahan pertama agak BORING .
yela , sabah kann . haishhh . saba saba dan saba -,-
baju dieorg seksi babi . haha , oopppsssssssssss ~ :)
nak tau cam ne ?
tengok niyyyyyyyyyyyyyyyy :D


hah !! ni die . seksi takk ? mmg la , ni gamba jee =='
tapi dieorg dah biase kot ? huhuhuhu
okayy , anda kene la kenal aku , aku tak suke tgk persembahan slow slow cam ni .
mate dah ngantokk okayy ?
kene lak kacau ngn kak blaa blaa , rango ngn the geng ,
saba saba dan saba lagii k ? hmmmm .
aku rela belajar laa ! okay , then blek kls jelaaaaaa .
waktu rehat , aku tak turun . mlss . makan DAIM jep . *bukan daim juvana k . haha
hmmm . le[as rehat waktu seni . cikgu ajak gi turun bwh tgk budak f5 buat seni .
k ikut sajaa . Rango saye okayy ?
budak sabah bru dtg dpt msk galeri seni , ni budak dh berape bulan , baru ari ni dpt msk okayy ?
errrr . saye dgn pantas gi naik ksl balik . ade soemthing kt ats meja sayaa !
haha . aku dapat coklat ngn letter . malass nak layann bolee ?
1.20 time pegi amali kt surau . huhu . 2.40 abis kannnnnnnnnnnn ?
ye dah abiss pon . mse untuk blk . waktu blek aku agak gileww laa .
sume orang aku tolakk . haha . sorry kakak tertolak . haahahhahaahhaaahah !
then , blekk umah makan , tengok marimar akhir , on9 , tidoo ! 
kbhaiii :)

p/s : shera tak marah kat aku lagii tauu . jangan jelezzzz ^^ 

Enjoying your reading. And thanks for read it

Ape tuhhh ?

 
                                              Hati tgh berbunga . jangann kacauu !! :DDDD
Enjoying your reading. And thanks for read it

Nakkkkkkkkkk ! =='

 
                                              Kau tau niy ape ? jangan jadi bongok eh ? ^^
                                                               niy IPad laa !
                                         takkan tak tau jugak . orang mne datang kamu ?
                                                Mama dah janji untuk PMR okayy ?
                                      mama tak tau ke perangai ank mama sorang niy ?
                                      Kalau dah janji sampaii bile takkan lupe tauu <3
                   saya tak suke kawan saye , mentang2 ade byk IPad , nak bgitau orang !
                                           mcm nak belagak tau tak ? kbhaii -,-

 p/s : mama janji tau ? Hanna pon janji do the best for PMR 2 thn akn dtg . okayy ? sayangg mama <3


                                                         NOWWWW !
                       Aku rase lagi satu bende aku nak and aku rase ramai kot yang nak an ?
                                       emm , the things is G-SHOCK laa weyhh !
                            cantikkk kotttt , abangg sume dah pakaii . LOCAL ! :D
                      heyy heyy , I tak main la LOCAL LOCAL . I nak ori okayy .
                                     pengsan papa I dapat anokk mcm ginii .
                    pleasee papa , for my birthday ? janji ? okay tak janji . FINEE ! -,-
                      papa jangan beli hadiah dulu , papa tanye dulu hanna nak ape okay ?
                                                      muahh muahh <3
                          jomm tengok pic G-SHOCK . banyakk nak tunjuk ni ^^


                                                tengok ni . ni mcm girlgirl kann ? hehe .
                               uwaaaaaa , saya tak mcm girlgirl . warne terang sgtt . ngeeee .

 
                                      Hahhhh ! niy colour full kann ? ni yang saya mahukann !
                                       cehh , girgirl tak nak , colourfull nak . pigidaaaa !
                                    tapi ade mslh , ayh aleen nak belikan aleen jp cam ginii .
                                     sedihh tauu ! oleh krn die dh dpt dlu , kene cri lain :(


                                       beli la kau warne kuning ! AKU TAKKNAKKK !! -,-

p/s :  cukup ? tak cukup ke ? gi tgk sendiri laa , kt mne2 k . terserahh papa la nk beli warne ape . janji cantik dimate orang lain . awww2 ^^ . sayanggg papa !! *mcm dah dpt -.-




                        bukan tuh je k ? bende ni mmg dah lame nak . tak silap dari darjah 6 . tpi tak dpt2 .
                                  k saba saba . nak tau ape ? niyy die !! supraa la weyhh !

                                                   
                                        niy mcm boyboy sgt kann ? hmm , tpi warne die cntkk wokk !

                     weyhh , niyy cantikk kann ! kalau dpt G-SHOCK colourful tuh ngn kasut ni
                                        mmg gempakkk arhhh ! papa ! ur time laaa , haha .
                                  skit2 papa , gi ler beli sendiri bak kata papa . ye la papa .
                                 papa kasi duit hanna gi ler beli sendiri . wkwkwkw ! :)
               
p/s : ape kate minx kakak . haha . nnt hanna takle kakak atau abg . wahai manusia , tungguuuu !!




                 perghhh , cantikkk siottt !! saye nak saye nakk ! abg dh beli dh .
                                             die nye warne oren .
                                                cantik la kott .
                   uwaaaaa . mama dh minx , papa dh minx , kakak/abg dh minx .
                                        minx nenek pulekk ! hahaha .
                             hmmmmm , ni untuk SPM bolee ? kene bole jugxx ! kbhaiii -,-

Enjoying your reading. And thanks for read it

Hee :D


permandangan yg cantik kan weh ?
opps, lupe, kau kan jumpe je, ade kawan kot
hahah ! aku suke dohh, buat lagi buat lagi .
buuuuat laa banyak.
aku hanye mampu tersenyum okay :)

Enjoying your reading. And thanks for read it

Well Done -,-




HELLo , hai BEACH ,
seronok kau malukan aku kan ? heyy, sume orang tak suke kau weh ! bile tue sikit je, mule a pikir yg kau berhak atas segalenye kan ? INGAT orang lain takde kepale ? sume nak ikot pale HOT kau je a ? kau tuh sape ? mulie sangat ? aku tak pernah nak carik gado or carik pasal ngan sesape . tapi bile kau
yg start , like waterpark kan ? kau feymes amos ea wey ? aku tanye kawan aku sendri tak kenal kau. senior , senior jugak, takde perasaan ke ? human being ? no i dont think so ;P
hishh, aku harap ni yg last time aku woofwoof kan orang ,* oppps, am i woof-ing ? duhh

jangan sampai aku bagi pandangan maut kat kau for reasons . tu je yg aku boleh buat ? aku buat lebih lebih mulela gedikgedik nak bagi tau ituini . GROW UP lah . <-- WHATEVER .
ingat wey, kau tu nak pekse . aku pon nak pekse k. jangan carik pasal .tapitak de la maksodnye, bile tak pekse je boleh carik pasal en. 1 malaysia untuk semua :D




Enjoying your reading. And thanks for read it

Rocket :)



You're like a rocket in my mind 

That's waiting to define everything about me no one knew 
And you stick like a poster on my wall 
As if you dont wanna move 

I got no money in my pocket 
Nobody to rock with but you 
But you know me I don't seem to roll 
Somehow we managed to get through 



People come and people go 
And people gonna come some more 
They pick a fight 
But it's alright 
At least I get to see you tonight 
Tonight 



I can't believe we almost got famous for nothing baby 
You came the last minute of panic to save me 
I can't believe we almost got paid for nothing baby 
Cause even if they go away 
I got the feeling that you're gonna stay 



It's like I'm picking up a miracle off the sidewalk 
Like kitten in the box 
Don't contemplate yourself, you say 
Cause you're all you've got 
I'm a sad and pathetic 
At the same time unlike you 
Baby you've got no move 
And you think I'm good at what I do 



People come and people go 
And people gonna come some more 
They pick a fight 
But it's alright 
At least I have you home tonight 
Tonight 

I can't believe we almost got famous for nothing baby 
You came the last minute of panic to save me 
I can't believe we almost got paid for nothing baby 
Cause even if they go away 
I got the feeling that you're gonna stay 



You're like a rocket in my mind 
Waiting to define everything about me 
You're like a poster on my wall 
Sticking, don't wanna fall 
As if you dont wanna move 




You're like a rocket in my mind 
Waiting to define everything about me 
You're like a poster on my wall 
Sticking, don't wanna fall 

I can't believe we almost got famous for nothing baby 
You came the last minute of panic to save me 
I can't believe we almost got paid for nothing baby 
Cause even if they go away 
I got the feeling that you're gonna stay 

You're like a rocket in my mind 
rocket in my mind 

Enjoying your reading. And thanks for read it

:>



                                     TAK PERLUKAN SIMPATI HANYA KEJUJURAN .
                                           kerana kejujuran merupakan titik permulaan
                                                          segala-galanya .
                                       tidak perlu sehingga memaksa diri ke lembah
                                                   paksaan atau kepura-puraan.
                                      juga tidak perlu hipokrit dan terlampau tinggi egonya
                                                     kerana kelak akan
                                                menyakitkan hati orang lain .
Enjoying your reading. And thanks for read it

Give me back :(

                                       
                                           Saya rindu Domo saya , saya sayang Domo saya .
                                                       Domo pelengkap hidup saye .
                                           Domo setia mendengar cerita saye tentang die .
                                                      Domo selalu buat saya tersenyum .
                                             Kakak , tolong kembalikan Domo saya !! :'(
Enjoying your reading. And thanks for read it

Senyum :)


                                                                                                                                                           Senyum itu indah . Tanpa kita sedari senyum adalah semangat yang tersembunyi dalam diri kita , kerana , dengan tersenyum diri kita jadi termotivasi untuk tidak mudah mengeluh . Kerana dengan senyuman , beban yang kita rasakan akn berkurang . Senyum dapat merubah benci menjadi sayang dan senyum dapat merubah musuh menjadi kawan . Senyum merubah letih menjadi semangat . Betapa indahnya senyuman . Mereka yang tersenyum lebih terlihat manis daripade wajah yang tidak bersenyum . Senyum mempunyai maksud yang berharga bagi diri sendiri ataupun bagi orang lain . Jadi , selalu la kite bersenyum , kerana , senyuman itu  seumpana sedekah . Kerana dengan tersenyum jugalah , orang yang melihatnya akan jadi bahagia . :) 

Enjoying your reading. And thanks for read it

Things happen for a reason .


                                                                HANNAAA.
                                                          Be strong and patient .
                                        Just keep smiling and pretending you're happy .
                                                           Last , just be yourself .
                                                 
Enjoying your reading. And thanks for read it

Nak macam dulu -,-


When i miss u , i look at our pictures . Not to remind me of you but to make me feel as if im with you . It make me forget the distance and capture you . i do miss you terribly . i miss how you care about me , how you always make my day and how you used to cheer me up . i miss everything that used to be . WHAT HAPPEN NOW ? i miss u , the OLD you . The new one sucks  =,= . kbhaii :(
Enjoying your reading. And thanks for read it

Title :)


   I always know looking back on the tears would make me laugh but I never know looking back on the laugh would make me cry . Never regret the past because at the point everything was what you wanted :) .


   
Enjoying your reading. And thanks for read it

Love :)








    Often we say goodbye to the person we love without wanting to..Though that doesn't mean that we've stopped loving them..or we've stopped to care . Sometimes goodbye is a painful way to say I love you..but how can I forget you ? When you are always on my mind ? How can I not want you when your all I want inside ? How can I let you go when I can't see us apart ? How can I not love you when you control my heart ? The worst thing is holding on to someone who who doesn't want to be held on to..Real tears are not those fall from the eyes and cover the face..but those that fall from the heart and cover the soul . Sometimes I wish I had never never met you because then I could go to bed at night not knowing there was someone like you out there . I don't know what to do now that we're apart . I dont't know how to live without other half of my heart . Maybe if I had just looked away that first day you came towards me..everything would be different and my heart wouldn't be breaking right now . I always know looking back on the tears would make laugh..but I never know looking back on the laugh would make me cry .


   A million words wouldn't bring you back . I know because I've tired..Neither would a million tears . I know I've cried .


   They say that if you love someone you should let them go , but they never say what to do when they don't come back . I don't remember us but when I do..it brings a smile to my lips and a tear to my eye . I will never regret loving you..only believing you loved me too..How can I love again..when I can't stop loving the one that hurt me so much ? My heart only fought for what it wanted..Now my heart is having to fight to let you go .Every moment I spend by your side , I feel a stab within my heart..as I come to realize that the tears that fall from my eyes are truly the blood from my broken heart .Every morning I wish it were night again , for it is only at night and in the depth of my dreamsthat I can feel you..If you love something , let it go , if it comes back to you it was truly meant to be . They say ' never regret the past because at one point everything was what you wanted ' but what if what I wanted then makes me cry..


    I thought I would die if I couldn't have you . Now that I know I can;t have you , death seems inferior . I cried when I know I lost you  , afraid I had lost it all . Then I realized that losing you , didn't have to mean I lost me . Only loce can break a heart , only love can mend it again . How can I see what's infront of me , when I'm blinded by tears . Love can come and go , but your heart will remain in you forever..


p/s : If you love someone , be brave enough to tell them . Otherwise , be brave enough to watch them loved by someone else :)      
Enjoying your reading. And thanks for read it

tolong respect org lain =='

eyy2 budak ! umo kau bpe hah ? umo kwn aku bpe hah ? psl kakak2 angkat pon nk jdikn hal ke ? *pelik . x pyh la nak hate2 org . kwn aku x hamakk nak kt kakak kau tuhhh . die ade kakak yg lgi cntkk la weyhh . nak rapat dengan org pon salah ke ? siann kembar aku aww . kwn aku bkn artis weyh sampai kau nk copy gmbr die , edit mcm lakhanat , then , tukar name die jadi mcm babun . parents die sedap2 kasi nme then suke ati perut kau yg kecik tuh je nk tukar an ? aku tau la nme kau x sesedap nme die an ? kau jelez kannn ? arghh ! vangang laaa kauu budak !! aku ngn die dlu respect tau ngn senior , kau ? ade ? hmmm . mak bapak kwn aku tuh ade fb okenggg , jgn memain ! akk2 senior kt skola kiteorg knl kwn aku tuh okengggg . jgn sampai die babun kau !
Enjoying your reading. And thanks for read it